Skip to main content

“SHOPPEN in Hartje DEN BOSCH”

Veads van oorsprong een Bossche stichting opent binnenkort “Veads 073″ aan het Werfpad 3 in ‘s-Hertogenbosch.

Al geruime tijd hebben 68 vrijwilligers van Stichting Veads de wens om te groeien en als Bossche organisatie weer in eigen stad zichtbaar te zijn. In het nieuwe jaar is Veads na vier jaar weer terug in ‘s-Hertogenbosch om een vestiging te openen naast de Diezebrug.

Veads 073 is een middel om onze doelen te bereiken, namelijk vrijwilligers met een rugzak aan ervaringen een veilige plek bieden waar de eigen regie voorop staat. Een laagdrempelige dag invulling, waar je gezien, gehoord en gemist wordt.

Deze langverwachte vestiging van Veads in ‘s-Hertogenbosch is een upgrade van Kringloop Veads in Schijndel.

Veads 073 wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. Die op dit moment bezig zijn een collectie van nostalgische curiosa, brocante, vintage meubels en huisraad samen te stellen om de nieuwe vestiging invulling te geven. Aangevuld met showroom en tweedehands pareltjes, waar we stunten met o.a. bedden en matrassen voor een goede nachtrust.

MISSIE

Als ambassadeur tegen eenzaamheid in de regio ‘s-Hertogenbosch, vind ik, Angelique de Rouw, het mooi om te zien dat bestaande en nieuwe vrijwilligers aansluiting vinden en gezamenlijk ideeën en plannen bedenken, maar deze ook uitvoeren. Niet alleen praten maar doen en er vooral toe doen. Waar je kan ontmoeten, je mag zijn wie je bent. Niet alleen, “Samen is nou eenmaal leuker” het motto van de ambassadeurs in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Samen bouwen we aan een bestaan in het hier en nu, ongeacht achtergrond of rugzak, want juist deze ervaringen maken samen een krachtig team.

VRIJWILLIGERS

Veads heeft zeker nog plaats voor gemotiveerde vrijwilligers die een afstand ervaren en ook mee willen doen. Het gaat er niet om wat je kan, als de wil er maar is.

VOORRAAD

Heb jij op zolder in je kelder, je winkel, overtollige voorraad, meubels, huisraad of nog een restpartij staan? Wij komen het graag ophalen. We hebben ook een ANBI status, waardoor je donatie een belastingvoordeel oplevert. Daarnaast steun en help je mee aan de ontwikkeling van al onze vrijwilligers en onze andere doelen.

Hoe dan, denk je nu misschien! Door bovengenoemde voorraad te doneren, verschaf je werk, waarmee ons team aan de slag kan. Hierdoor worden capaciteiten ontdekt en onmogelijkheden in mogelijkheden omgezet. Er worden kleine succesje behaald, oplossingen gezocht ipv dat er wordt gezegd “jij kan dat niet”. Er worden weer mogelijkheden gezien, waar positieve en hoopvolle stappen gezet kunnen worden die eerst niet voor mogelijk werden gehouden.

Interesse om mee te groeien of spullen te doneren laat wat van je horen op Vaste lijn: 073-6896435
Whatsapp 06-10246780 of mail naar veads073@gmail.com


Reageer op dit bericht