Skip to main content

EERSTE PODCAST GROOT SUCCES!

Op 9 november was het zover van 9.00 – 16.30 gingen studenten van de Hogeschool Utrecht “Minor Project van je leven” voor Stichting Veads een podcast lanceren. Daarin werden o.a. thema’s besproken over armoede, eenzaamheid, hoe ziet jouw dag eruit en kreeg men een kijkje achter de schermen van kringloop Veads, Boschweg 55 in Schijndel, waar veel meer gebeurt dan tweedehands spullen verkopen.
De studenten moesten zich in twee teams aan elkaar meten, door hun kennis, vaardigheden en netwerk in te zetten. Met als einddoel een mooie dag om op terug te kijken, meer bekendheid voor Stichting Veads en hun activiteiten te verkrijgen.

Hiervoor gingen studenten acties bedenken, door met de opbrengst de mogelijkheid te creëren om meer sociale activiteiten uit te kunnen voeren. Er werd vooral ingezet op de ontwikkeling, daginvulling en zelfregie van de 40 vrijwilligers en geïnteresseerden. Maar ook speciale kinderwensen.

VERASSING IN PETTO

Onder de deelnemers activiteiten werden er spullen geveild, waar je online en live op kon bieden en als gast gratis deel kon nemen aan een make-over, training of workshop. Via deze weg riepen we bewoners uit de Meierij op om ons alvast te volgen. Via de QR code kwam iedereen meteen op ww.veads.nl terecht, waar vanuit de podcast gelanceerd werd.

Reageer op dit bericht