Skip to main content

ETEN WAT DE POT SCHAFT

Maak jij je elke avond zorgen of je een maaltijd op tafel kan zetten? In samenwerking met een aantal partijen, vrijwilligers en bedrijfscateraars zorgen wij ervoor dat er geen voedsel verspild wordt en terecht komt bij bewoners die soms al dagen niet gegeten hebben. We richten ons vooral op bewoners die net buiten alle regelingen vallen en niet terecht kunnen bij de voedselbank en/of geen recht hebben op toeslagen en tegemoetkomingen, minima’s die door omstandigheden geen maaltijd voor zichzelf, gezin of kinderen op tafel kunnen zetten.

Weggeven loont

Speciaal spreken we bedrijfscateraars en particulieren aan om samen voedselverspilling tegen te gaan. Eten weggooien is eeuwige zonde, dat wil toch niemand. Zeker als je weet dat er mensen in de samenleving zijn, die in deze tijd soms dagen (minimaal)niet kunnen eten. Wat voorradig is wordt eerst verdeeld onder de kinderen. Dagelijks (warm)eten is een luxe. Er is geen totaaloplossing, maar… samen kunnen we wel het verschil maken. Neem contact met ons op, om voedselverspilling tegen te gaan. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Ken jij of ben jij een Bedrijfscatering die eten weggooit als de bedrijfskantine dicht gaat of het feest afgelopen is?  Neem contact met ons op.

Noodmaaltijden

Zeven dagen in de week tussen 16.00 en 16.30 mogen we 30 verse gevarieerde nood maaltijden per dag uitdelen (nu nog) op Noord en Zuid in ‘s-Hertogenbosch.

Op dit moment is er een wachtlijst, waar u zich voor kunt aanmelden.

Maaltijden worden aangeleverd door Oven aan komt er aanen wordt gedoneerd door een Bossche cateraar die liever anoniem wil blijven. Wat voor deze cateraar centraal staat, dat voedsel niet verspilt wordt en er mensen in nood geholpen worden met een verse en gezonde avond maaltijd.

Noodmaaltijd Voor elkaar


NIEUWS IN DE BUURT

BRABANTS DAGBLAD

Reageer op dit bericht