Skip to main content

SHOP TILL YOU DROP

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK!

Alleen op afspraak en doorverwijzing van een organisatie. Bent u bekend bij Veads of bent u lid van Quiet dan kunt op afspraak GRATIS komen shoppen in de GEEF MEE WINKEL” aan de Hervensebaan 1 te ’s-Hertogenbosch bij de opvang voor Oekraïense vluchtelingen.

Dit is een winkeltje waar tweedehands dames – heren en kinderkleding wordt aangeboden aan de Bossche bevolking en Oekraïense vluchtelingen. De winkel wordt gerund door Bossche en Oekraïense vrijwilligers die de Quiet members graag verwelkomen.

Op vertoon van de Quiet member pas kunnen per uur, 4 leden komen shoppen op afspraak.

NEEM CONTACT OP VIA:

Geefmee073@gmail.com of Whats-app: 06-36020230

NOG GEEN LIDMAATSCHAP?

Bent u nog niet lid van Quiet dan kunt u met ons contact opnemen. Wij dragen u dan voor, daarna volgt een intake bij Quiet en ontvangt u meer informatie.

—  De Geef Mee Winkel is een initiatief van Veads & Sociaal woonbegeleiders opvang Oekraïense vluchtelingen gemeente ’s-Hertogenbosch

MAKE OVER

In samenwerking met de Facebook pagina “Samen Sterk Voor Meierijstad” wordt er een keer in de maand een Make Over Avond georganiseerd.

Je kan je aanmelden via deze facebook pagina.

KLEED JE AAN VOOR EEN BAAN

Hoe ga jij solliciteren? Hoe kleed jij je op je eerste werkdag? Maar wat nu als je geen geld hebt om goed voor de dag te komen. Jouw gedrag en kleding bepaalt de eerste indruk en zelfs of je die baan ook krijgt.

TIJD VOOR SCHOOL

Oeps, het nieuwe schooljaar begint. Tijd voor nieuwe vrienden. Bepaal je eigen stijl. Kies de kleding en de uitstraling die bij jou het beste past.