Dagbesteding

STICHTING VOOR ELKAAR AAN DE SLAG (VEADS)

Impact maken! Heb je interesse om impact te maken in de regio ‘s-Hertogenbosch of Meierijstad? Ben jij gemotiveerd  om stappen te zetten naar jouw toekomst? Voel jij je betrokken bij een van onze sociale doelen of zoek jij een participatie werkplek?  Bij stichting Veads gaan we voor elkaar aan de slag.

SOCIAL CLUB

“TOEKOMSTDROMEN”

IS EEN PROJECT OM EENZAAMHEID (ONDER JONGEREN) ZICHTBAAR TE MAKEN EN HET TABOE TE DOORBREKEN. WIJ GAAN DIT DOEN DOOR FOTO’S MET TEKST WOLKJES TE MAKEN, MET EEN POSITIEVE BOODSCHAP OM HEN DIE EENZAAM ZIJN EEN HART ONDER DE RIEM TE STEKEN. WIE DOET MEE!

Weet jij wie je bent en hoe jij overkomt op anderen? Bij veads zijn we geen hulpverleners, maar staan open voor ervaringen en hebben oog voor de medemens. Een luisterend oor met afwisselende tijden in een structuur die bij jou past.

Leer je talenten ontdekken en ontwikkelen in een veilige omgeving. Iedereen heeft behoefte aan waardering en verbinding op een waardevolle werkplek. Mede daarom voorziet Veads in werk- en leerplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Registration

Forgotten Password?